Консультация психолога, по интернету

Опубліковано: 20.11.2024

Автор: Виталий

500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги психологів  > Консультация психолога, по интернету
Интроспективная психология (от лат. introspecto - гляжу внутрь).

Шаг первый - слушанье, на этом шаге клиент проговаривает все что его волнует и беспокоит, проговаривание снимает поверхностный эмоциональный заряд.

Шаг второй - разбор этичности, на этом шаге я задаю вопросы, для того чтобы понять, какие ошибки привели к ситуации в которой находится клиент, и как их можно исправить.

Шаг третий - нереализованные желания, на этом шаге я задаю вопросы, для того чтобы найти что именно хотел получить клиент, если найдем, то пройдет негативное состояние.

Шаг четвертый - стирание эмоционально заряженных мыслей методо повторения, находим мысль или выражение, на котрое у клиента есть эмоциональная реакция, затем я прошу клиента многократно, громко повторять эту мысль, пока не пропадет реакция.

Большенство клиентов остаются довольными после применения этих техник. Для желающих изменитб основы своего животного поведения есть разработанные мною принципы, они описаны на моем сайте fokin.top

Косультация предоставляется по интернету, через Skype, Viber, Telegram, Facebook Messenger.
Стоимость консультации 500 гривен в час. Оплата после консультации. Конфиденциальность гарантирую.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

20.04.2016

Семейная консультация психолога

Семейная консультация  психолога в Психологическом тренинговом центре UNITY поможет Вам: Улучшить взаимопонимание между супругами. Подружиться с вашими детьми. Понять себя и окружающих. Избавиться от страхов. Повысить мотивацию к учебе. Наладить отношения со сверстниками и родителями. Улучшить сон, аппетит,

4 000 грн.пропоную

20.03.2017

Системні розстановки у Києві

Цей тренінг для тих, хто хоче: гармонізувати ситуацію в родині, виявити причини невдач в партнерських відносинах, опрацювати психологічні аспекти захворювань, знайти шлях до мрії. Веде психолог Олена Теличко - професійний расстановник з 2005 року.

договірнапропоную

18.08.2016

Консультация детского психолога

Консультации детского психолога будут полезны, как детям со здоровой психикой, так и детям, которые имеют некоторые проблемы. Общение с психологом один на один или участие в групповой работе способствует активизации позитивных жизненных сил ребенка, его интеллектуальному развитию, акцентируется внимание на

500 грн.пропоную

08.12.2022

Услуги психолога, онлайн консультации.

Здравствуйте, меня зовут Иван Самуилович, я практикующий психолог. Опыт работы 6 лет. Проходил курс в университете им. Драгоманова и школе DSA.В своей практике использую онлайн консультации, трансформационые игры и системные расстановки.Работаю с такими вопросами как:Семейные вопросы и их восприятиеСамореализацияРабота со

500 грн.пропоную

17.04.2024

Логопед-дефектолог та психолог

Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття з логопедом! Діти не народжуються з готовою, правильно поставленою вимовою – лише поступово, пізнаючи світ, дитина вчиться складати слова і правильно їх вимовляти. На жаль, часто трапляються випадки пізнього розвитку мовлення або неправильного його формування, і

договірнапропоную

14.09.2024

Почати життя без залежності вже зараз можливо!

Психотерапевтичний центр лікаря Рамзанова у Дніпрі допомагає тим, хто має бажання позбутись залежності від алкоголю. Алкоголізм - це хвороба, яка впливає на здоров’я, особисте життя, стосунки і вдома, і на роботі. Ця проблема не дає нормально жити ані залежному від неї, ані його оточуючим.  Центр лікаря Рамзанова

800 грн.пропоную

19.04.2020

Дипломований психолог. Консультації та психотерапія онлайн

Вітаю!Мене звати Андрій Ткаченко, я практичний психолог, член Асоціації Позитивної Психотерапії.8 років займаюся психотерапією неврозів та навчаю навичкам стресостійкості.Працюю не погодинно, а комплексно, супроводжую до результату.Приймаю дорослих та підлітків. ЛГБТ-френдлі :).МОЯ ОСВІТА:▷ Czech Institute for

100 грн.пропоную

07.04.2022

Услуги психолога, психологические консультации онлайн

Частный высококвалифицированный психолог приглашает население на онлайн-консультации. Известно, что половина решения проблемы — признать ее наличие и решиться на изменения. Встреча с психологом — это уже изменение. Иногда нам трудно попросить о помощи, нам мешают чувство стыда, страхи и переживания. И

договірнапропоную

21.04.2020

Онлайн / Психологічна підтримка, консультація психолога

Вітаю вас! Мене звати Олійник Тетяна Василівна. Я практичний психолог (дипломований спеціаліст) та член спілки психологів України, що практикують гештальт-підхід. Відомо, що половина розв'язання проблеми — це признати її наявність та наважитись на зміни. Зустріч із психологом — це вже є зміна. Деколи нам

800 грн.пропоную

10.12.2021

Услуги психолога онлайн

Услуги психолога онлайн по теме: Отношения с партнером/окружающими: ·      неудовлетворенность отношениями (как наладить отношения, конфликты, бегу от отношений, утрата себя в отношениях, бурные эмоции как смысл отношений) ·      · сложное расставание (живу прошлым, потеряла себя в отношениях, хочу вернуть

450 грн.пропоную

25.01.2022

Твій особистий психолог, гештальт терапевт

Привіт, Я Мар'яна. . . Я стану твоїм особистим психологом, якщо ти цього захочеш. . . На чому я спеціалізуюсь? *Робота з залежностями *Особистісний ріст *Психосоматика *Терапія пар Більше про мене та мої послуги ти зможеш дізнатись на моєму сайті http: //mariana-pb. com Заповни заявку на сайті та отримай безкоштовну

800 грн.пропоную

09.06.2022

Психолог онлайн

Сіраковська Олена Борисівна  –   психолог, психотерапевт, сімейний психолог;  автор   науково-дослідних робіт та патентів в області медичної психології; професійний стаж роботи  15 років, науковий ступінь доктора філософії у галузі медичної психології (PhD) 2021 р.  Основні напрямки діяльності: -           психологічна

Поп.Наст.