Додати оголошення
показувати:
Сторінка 1 з 2
пропоную
200 грн.  
Автор: Алла
Курси підготовки до НМТ 2026 в Дніпрі
1

Курси підготовки до НМТ 2026 в Дніпрі

Дорогі старшокласники, учні училищ та студенти коледжів, а також випускники минулих років! Запрошуємо усіх бажаючих на 6-ти місячні курси підготовки до НМТ-2026: всі предмети (на вибір) в одному центрі! Курси ...

пропоную
200 грн.  
Автор: Мартін
Допоможу у навчанні Польської Мови
1

Допоможу у навчанні Польської Мови

Привіт, називаюся Мартін, допоможу навчитися польської мови на основі практики. Просто пишемо онлайн, а додатково переслаю завдання з вимови. Крім того можемо просто зразу тренірувати мовлення. Для мене найважливіша ...

пропоную
300 грн.  
Автор: Софія Яценко

Онлайн англійська для дітей

Дитина не розуміє англійську в школі? Ми приходимо вам на допомогу, щоб ви отримали якісні знання з іноземної мови та покращили навички. - сертифіковані викладачі з вищою освітою - більше 3 років досвіду - ...

16.10.2025
пропоную
5 000 грн.  
Автор: StudExpert Company
Підприємство: StudExpert Company
Купить разработку стартап-проекта для ВКР в Украине
1

Купить разработку стартап-проекта для ВКР в Украине

StudExpert Company предоставляет полный спектр услуг по разработке стартап-проектов для ВКР. Наш профессиональный подход основан на глубоком исследовании и актуальных данных. Мы тщательно раскрываем суть темы, ...

пропоную
520 грн.  
Автор: Данило Тимофєєв
Вчитель інформатики та репетитор з програмування
1

Вчитель інформатики та репетитор з програмування

👋 Привіт! Мене звати Данило, я викладаю інформатику вже понад 4 роки та допомагаю дітям з 8 до 17 років відкривати світ сучасних технологій через програмування. Провів понад 700 онлайн-уроків та допоміг 50+ ...

пропоную
520 грн.  
Автор: Юлія Червінська
Репетитор з математики та програмування для дітей 6–17 років
1

Репетитор з математики та програмування для дітей 6–17 років

Шукаєте репетитора, який не просто "пояснює тему", а надихає на навчання? Мене звати Юлія Червінська — я вчителька з математики та програмування з досвідом роботи з дітьми різного віку. Навчаю дистанційно — ...

пропоную
330 грн.  
Автор: Іванна Струсь
Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)
1

Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)

Вітаю! Я Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини 🌿 Маю великий досвід роботи з дітьми початкової школи та щиро люблю свою справу. Навчаю дітей не лише розв'язувати задачі й писати грамотно ...

пропоную
330 грн.  
Автор: Олександр Олеярник
Репетитор з фізики та астрономії | Кандидат педагогічних наук
1

Репетитор з фізики та астрономії | Кандидат педагогічних наук

Вітаю! Мене звати Олександр, мені 41 рік, і я вже понад 15 років допомагаю школярам не просто «вчити фізику», а розуміти, захоплюватись і застосовувати її в реальному житті . 🎓 Мій досвід: Вища педагогічна освіта ...

пропоную
200 грн.  
Автор: Діалог
Підприємство: Dialog
Підготовка до НМТ
1

Підготовка до НМТ

Підготовка до НМТ 2026 — тут твій шанс на високий бал!  Ти в 10 чи 11 класі?  Хочеш скласти НМТ легко та впевнено? Тоді тобі до нас — у Центр розвитку "ДІАЛОГ"!  Всі предмети в одному місці – українська мова, ...

пропоную
460 грн.  
Автор: Рижук Анастасія
Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів
1

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з ...

пропоную
договірна  
Автор: Світлана Чала
Викладачка малювання | Онлайн-уроки для дітей від 5 до 17 років
1

Викладачка малювання | Онлайн-уроки для дітей від 5 до 17 років

Привіт! Мене звати Вера, я — викладачка малювання, яка вірить, що кожна дитина талановита, а малювання — це не лише мистецтво, а й шлях до емоційного розвитку, впевненості та радості 💛 Я працюю з дітьми від ...

14.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Ілля Зубко
Тренер з шахів для дітей 6–17 років
1

Тренер з шахів для дітей 6–17 років

Вітаю! Мене звати Ілля Зубко, і я допомагаю дітям відкривати світ шахів як гру, що розвиває логіку, увагу, стратегію — і просто дарує задоволення! Працюю з дітьми від 6 до 14 років, незалежно від рівня підготовки: ...

14.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Дар`я Шагіна
Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років
1

Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛 🎓 Мій ...

14.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Данило Тимофєєв
Репетитор з програмування
1

Репетитор з програмування

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, ...

09.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Юлія Червінська
Репетитор з програмування та математики
1

Репетитор з програмування та математики

Шукаєте репетитора з математики та програмування? З радістю допоможу вам! Мене звуть Юлія Червінська, я вчитель математики та програмування з 1-річним досвідом роботи. Пропоную дистанційне навчання, яке економить ...

09.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Олександр Олеярник
Репетитор з фізики
1

Репетитор з фізики

Шукаєте досвідченого репетитора з фізики, який допоможе вашій дитині не тільки засвоїти шкільну програму, але й розвинути справжній інтерес до предмету?Я готовий допомогти! Мені 41 рік, і я маю багаторічний досвід ...

09.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Анастасія Рижук
Репетитор з англійської мови
1

Репетитор з англійської мови

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 ...

09.05.2025
пропоную
договірна  
Автор: Іванна Струсь
Репетитор з математики та української мови
1

Репетитор з математики та української мови

Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю свою роботу та маю великий досвід роботи з дітками молодших класів (1–4 класи). Моя головна мета – допомогти вашій ...

09.05.2025
пропоную
950 грн.  
Автор: Адміністратор
Підприємство: WW
Літній табір Навколо світу за літо
1

Літній табір Навколо світу за літо

☀️ Літо, сонце, пригоди і жодної нудної хвилини!  Приєднуйся до нашої веселої банди мандрівників!🧳  🎭 Кожен тиждень - нова країна 🌍 Година англійської щодня 🚌 Екскурсії та пригоди 🍽 Смачні обіди 🎨 Творчі активності ...

пропоную
150 грн.  
Автор: Вікторія
Підприємство: Dialog
Корекційний садочок
1

Корекційний садочок

КОРЕКЦІЙНИЙ САДОЧОК В КАМ’ЯНСЬКОМУ Садочок ЖИРАФЕНЯТКО – це ідеальне місце для розвитку комунікації, соціалізації та виховання дітей, де їх оточують увагою і любов’ю кожну хвилину. Наш особливий садочок створений ...

Сторінка 1 з 2
оголошень на сторінці